Joaca Sah ( Chess ) online

Joaca Sah Chess online

Joaca Sah online pe playGo.ro!

Sah-ul (Chess) este unul dintre cele mai cunoscute jocuri din lume, este un joc de strategie care necesita foarte multa logica si capacitate de a gandi mutarile in avans, de a iti surprinde adversarul si nu a fi luat prin surprindere de mutarile acestuia. PlayGo.ro va ofera acum o varianta electronica a jocului de sah, aici poti juca sah online gratuit.

Regulile jocului de sah: Sahul se joaca pe o tabla de sah patrata, impartita in 8 linii si 8 coloane care formeaza 64 de patrate egale colorate alternativ in alb si negru. Fiecare jucator are la inceput cate 16 piese: 8 pioni, 2 turnuri (ture), 2 cai, 2 nebuni, un rege și o regină. Unul dintre jucători controlează piesele albe iar celălalt piesele negre. Jucătorii mută pe rând, respectând anumite reguli – specifice fiecarei piese; prima mutare (începutul partidei) revine jucătorului cu piese albe. Scopul jocului de sah este obținerea matului. Acesta survine atunci când un rege este atacat și nu poate evita capturarea.

Play Sah ( Chess ) online on PlayGo.ro.

Se cauta: chess online | jocurri | sah online gratis | jocurride elicopter |
This entry was posted in Jocuri clasice, Jocuri de gandire, Jocuri de logica, Jocuri de strategie, Jocuri pentru adulti and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *